Aile ve üyeler
Bir aile oluşturun, üyeleri davet edin, katılma isteklerini onaylayın ve aileleri değiştirin.
İşte Family Points kullanımıyla ilgili en sık sorulan sorular. Eğer bir cevap bulamazsanız doğrudan bizimle de iletişime geçebilirsiniz.
Bize e-posta gönderin →Bir aile oluşturun, üyeleri davet edin, katılma isteklerini onaylayın ve aileleri değiştirin.
Görevleri yayınlayın, tamamlanma kanıtlarını gönderin, gönderimleri inceleyin ve puanları ödüllendirin.
İptal sonrasında ödülleri, stokları, ödemeleri, ödül dağıtımını ve puan iadelerini yönetin.
E-posta doğrulama, şifre kurtarma, bildirimler ve hesap silme.
Bir aile yöneticisi bir davet bağlantısı veya QR kodu oluşturabilir veya aile kodunu üyelere gönderebilir. Kaydolduktan veya oturum açıp katılma isteği gönderdikten sonra yönetici bunu onaylar ve aile alanına girebilirler.
Bir görevi gönderdikten sonra, genellikle görevi oluşturan kişinin veya atanmış bir gözden geçirenin görevi incelemesi gerekir. Onaylandıktan sonra ödül puanları otomatik olarak mevcut ailedeki bakiyenize eklenir.
Hayır. Aileler puanları birbirlerinin çabalarını takdir etmek için kullanırlar. Bunlar para birimi veya ödeme yöntemi değildir. Bunları satın alamazsınız, çekemezsiniz, başka bir aileye devredemezsiniz, nakde çeviremezsiniz.
Öncelikle uygulamanın Ayarlar sayfasında bildirim durumunu kontrol edin, ardından telefonunuzun sistem ayarlarından Family Points'in bildirim göndermesine izin verin. Sistem push özelliği etkin olmasa bile uygulama içi bildirimler çalışmaya devam eder.
Evet. Ayarlar'da birden fazla aile oluşturabilir veya bunlara katılabilir ve bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Roller, puanlar, görevler ve mağaza verileri farklı aileler arasında izole edilmiştir.
Hesabınızın doğrulanmış bir e-posta adresi varsa oturum açma sayfasında "Şifremi unuttum" seçeneğini seçin. Şifrenizi sıfırlamak için e-postanıza gönderilen doğrulama kodunu girin.
Silme işlemini doğrudan uygulamada tamamlayabilirsiniz; ekstra web formuna gerek yoktur.
Hala başka üyeleri olan bir ailenin tek yöneticisi sizseniz, lütfen önce başka bir üyeyi yönetici olarak atayın. Hesap silme işlemi geri alınamaz; kişisel veriler silinir veya anonimleştirilir ve paylaşılan aile defteri yalnızca anonim geçmişi tutar. Aynı zamanda içinde yalnızca sizin bulunduğunuz bir aile de silinir.